yourwaytotheicttop

Finale Skills Heroes 2019

Vanaf woensdag 20 maart tot en met vrijdag 22 maart vinden in de RAI te Amsterdam de finales van de ICT-beroepenwedstrijden plaats; beter bekend als Skills Heroes. Skills Heroes zijn de vakwedstrijden voor het middelbaar beroepsonderwijs. Er zijn wedstrijden voor verschillende niveaus en leerjaren. Studenten krijgen de kans om hun talenten te laten zien in diverse vakrichtingen.

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Actualisering diplomavergelijkingen

Zoals u weet vergelijken wij de inhoud van reguliere ICT-kwalificaties met de inhoud van ICT-certificeringen. Het project is al jaren bekend onder de naam 'blauwdruk'. Zo krijgen onderwijs, bedrijfsleven en studenten inzicht in hoe onderdelen van ICT-diploma's inhoudelijk verwant zijn met ICT-certificeringen. Omdat certificeringen regelmatig aan verandering onderhevig zijn op grond van ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, dienen de vergelijkingen met enige regelmaat geactualiseerd te worden. Vanwege een aanpassing in de ICT-kwalificatiestructuur, staat 2019 daarom in het teken van een actualisering van de bestaande diplomavergelijkingen.

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Project Hybride Docent gepresenteerd tijdens ECP-jaarcongres

Tijdens het Jaarcongres van ECP is vanuit de Human Capital Agenda ICT het project Hybride Docent gepresenteerd. Na een periode van verkenning was dit het moment voor Ben Visscher van ROC van Amsterdam, Theo Ribbink van Isential en Louis Spaninks van CA-ICT om de beoogde doelstellingen toe te lichten en een start te maken met het project.

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Winnaars CA-ICT Awards 2018 bekend

De afgelopen periode stelden we u de volgende vragen. Heeft uw student of uw stagiair een mooie prestatie geleverd? Door werken en leren te combineren? Door door te stromen naar een hoger niveau? Of vanwege andere redenen? Gecombineerd met de oproep om uw talenten vooral te nomineren hebben zowel praktijkopleiders als docenten hun kanjers aangedragen. 

Lees meer

0
0
0
s2sdefault