Nomineren

Heeft uw student of uw stagiair een mooie prestatie geleverd? Heeft uw student het werken en leren knap weten te combineren? Is de student aan het doorstromen naar een hoger niveau? Of heeft u andere redenen? Met deze oproep om uw talenten vooral te nomineren hebben zowel praktijkopleiders als docenten hun kanjers al vaak met succes aangedragen. Met de studiebeurs die aan deze award verbonden is, kunnen de winnaars hun talent verder ontwikkelen via cursussen en/of een (vervolg)opleiding. Zeer de moeite waard dus! 

U kunt iemand nomineren voor de CA-ICT Awards in de eerste drie van de volgende categorieën:

The Climbers MBO studenten die van niveau 2, 3 of 4 doorstromen naar een ICT-opleiding van een hoger niveau t/m een hbo-opleiding.
The Active Learners MBO studenten die werkend leren en hun opleiding combineren met een baan.
The Challengers De MBO ICT-student die zich buitengewoon onderscheidt.

Tijdens Skills Heroes van dit jaar worden de winnaars van de beroepenwedstrijden ook beloond met een studiebeurs van CA-ICT
Deze winnaars van Skills Heroes zijn dan "Masters" in de beroepenwedstrijden in de categoriëen Applicatieontwikkelaar en ICT beheerder

Op dit moment kan er niet genomineerd worden. Het speciale formulier voor 2020 gaat binnenkort open!

Voor de selectie in deze  categorieën doen we een beroep op u. Geinteresseerd? Mail ons voor meer informatie.


The Masters worden geselecteerd tijdens beroepenwedsttrijden van Skills Heroes. Kijk hier voor meer informatie over Skills Masters. 

SH logo M

Tags: MBO

0
0
0
s2sdefault