yourwaytotheicttop

Daniël Silvius

Toen ik te horen kreeg dat ik een podiumplek had gehaald tijdens de Skills Heroes sprong ik meteen een gat in de lucht. Toen ik 2de werd, begon het besef ook nog eens dat ik de CA-ICT award had gewonnen. Ik heb met Skills Heroes meegedaan met de instelling van “niet geschoten is altijd mis!” en dan mag ik als 2de eindigen van heel Nederland. Ik ben natuurlijk ontzettend trots dat ik deze prestatie heb gehaald! Dat ik daarnaast nu ook ambassadeur ben van het ICT-beroepsonderwijs is een extra plus punt. Ik hoop dat ik veel mensen kan inspireren om hetzelfde te doen en het maximale uit jezelf te halen!

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Giel Willemsen

Aan het begin van dit schooljaar werd mij gevraagd of ik mee zou willen doen aan de Skills Heroes 2020 wedstrijden. Toen ik na de kwalificatierondes verder mocht naar de finale werd het wel spannend, want ik had nooit verwacht dat ik zover zou komen. Toen ik bij de finale op de 2e plaats eindigde, en ook nog een beurs won, was ik natuurlijk erg blij en ook zeker bijzonder verrast!

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Kay Beernink

Tijdens de opleiding ICT Beheer Niveau 4 aan het Graafschap College in Doetinchem hebben ik aan een eindproject meegedaan waarbij we moesten beginnen met het opzetten van een bedrijf(je). Wij moesten in tien weken tijd een hele testomgeving opzetten voor een ander fictief bedrijf. Ik deed dit samen met een klasgenoot. Maar we moesten eerst sollicitatiegesprekken houden om minimaal twee extra werknemers te werven. Pas met de vier mensen samen kon het project echt beginnen!

Lees meer

0
0
0
s2sdefault
  • 1
  • 2