Claudien ten Velde

Afgelopen schooljaar heb ik mijn MBO opleiding ICT-beheerder niveau 4 afgerond. Maar ik wilde me verder ontwikkelen in ICT en ben ik daarom verder gegaan met een HBO opleiding. Ik vind het leuk dat we hier nu dieper ingaan op wat ik eerder geleerd heb. Daarnaast worden nu ook allerlei onderwerpen aangestipt die niet aan bod kwamen bij ICT-beheerder, zoals het programmeren en het maken van businessmodellen. Er zit bovendien een belangrijk verschil in de hoeveelheid zelfstudie. Die is wel meer op HBO niveau. Ik ben er dan ook erg druk mee en moet er nog een beetje aan wennen!

Persoonlijk valt het me op dat het sentiment omtrent Facebook steeds negatiever wordt. Daarom toch wel opmerkelijk dat mensen nog steeds terughoudend zijn met het verwijderen van hun account.

“Gefeliciteerd, je hebt gewonnen!” Ik was positief verrast toen ik het telefoontje kreeg dat ik de studiebeurs in de categorie Climbers heb gewonnen. Ik wist namelijk niet dat ik was aangemeld voor deze kans. Na het telefoontje ben ik mijn voormalig docenten even gaan bedanken voor de nominatie en om te vertellen dat ik heb gewonnen. Zij waren dan ook erg blij voor mij.

0
0
0
s2sdefault