Rens Appelhof

Op dit moment werk ik als stagiair bij mijn eigen ROC de Leijgraaf in Veghel. Als Junior Systeembeheerder moet ik de huidige omgeving klaarmaken voor de migratie naar Intune en Azure AD. Daarnaast behandel ik de tweedelijns software meldingen en werk ik aan overige kleinschalige projecten. Afgelopen tijd heb ik certificaten behaald in Word en Excel. Nu ben ik bezig met MCSA en wil ik hier na mijn studie, wanneer ik wat meer tijd heb, voor het certificaat gaan. Voor Intune heb ik recent nog een cursus gevolgd.

Mijn belangrijkste leerervaring is, naast technische kennis natuurlijk, vooral de werkwijze. Op welke manier gebeurt alles, hoe ga je met problemen en klanten om. Waar ligt de prioriteit, wat wordt er van je verwacht en nog veel meer. De kennis die je op school krijgt is belangrijk, maar school kan je nooit klaarstomen voor het werkende leven.

In de komende zes maanden wil ik natuurlijk op school mijn assessments in februari halen. Op het werk wil ik voortgang maken in het Intune proces. Daarnaast zal ik mijn normale dagelijkse werkzaamheden doen en kan ik me verheugen op nieuwe projecten.

0
0
0
s2sdefault