yourwaytotheicttop

Claudien ten Velde

Afgelopen schooljaar heb ik mijn MBO opleiding ICT-beheerder niveau 4 afgerond. Maar ik wilde me verder ontwikkelen in ICT en ben ik daarom verder gegaan met een HBO opleiding. Ik vind het leuk dat we hier nu dieper ingaan op wat ik eerder geleerd heb. Daarnaast worden nu ook allerlei onderwerpen aangestipt die niet aan bod kwamen bij ICT-beheerder, zoals het programmeren en het maken van businessmodellen. Er zit bovendien een belangrijk verschil in de hoeveelheid zelfstudie. Die is wel meer op HBO niveau. Ik ben er dan ook erg druk mee en moet er nog een beetje aan wennen!

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Dion Grendelman

Met Skills Heroes 2019 heb ik meegedaan voor “de beste applicatie ontwikkelaar” en ben ik op de 3e plek geëindigd. Ook in deze periode doe ik mee met Alfa’s goud. Dit is een wedstrijd voor de beste student van het Alfa College en hierbij sta ik nu in de finale. Verder heb ik me zeer verdiept in mijn stage. Hierbij ben ik nu de hoofdapplicatieontwikkelaar en onderhoud ik daar +75 websites. Tevens heb ik in de afgelopen periode een drukke tijd met mijn eigen bedrijf. Hierbij komen er nu veel nieuwe klanten bij door mond tot mond reclame.

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Dylan Bos

Met Skills Heroes 2019 ben ik tweede “beste applicatie ontwikkelaar” geworden. Ik heb er een Linked-in post over geplaatst. Maar nu wil ik eerst mijn stage bij FOXXL Hosting afronden en snel afstuderen zodat ik aan het werk kan!

Lees meer

0
0
0
s2sdefault