yourwaytotheicttop

Divya Bhoelai

– update juli 2020 –

Ik ben afgestuurd als MBO-ICT'er door de opleiding ICT-Beheerder niveau 4 af te ronden bij het ROC van Amsterdam in Zuid-Oost. Intussen heb ik er al een periode bij PEAK-IT als servicedesk medewerker op zitten. Gedurende de afgelopen periode ben ik begonnen bij een nieuwe werkgever genaamd Crowdtech. Dit is een marktsonderzoeksbureau dat zich bezighoud met het verspreiden van vragenlijsten van business-to-business klanten (zoals Albert Heijn en Jumbo). Hier ben ik helpdeskmedewerker en help klanten op weg met de applicatie die zij gebruiken voor het aanmaken van deze vragenlijsten.

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Jordy Gajadharsing

- update juli 2020 -

Ik heb mijn MBO-opleiding afgerond en een Letter of Merrit behaald het examen van CCNA 2. Dat laatste was zo’n moment waarbij je op de proef wordt gesteld als het gaat om je talent en/of skills. Kun je rustig blijven in momenten van stress? En goed en gestructureerd blijven werken? Lees je de opdracht goed voordat je begint? Daarnaast is de stageperiode ook een mooie tijd geweest om te kijken of dit is wat je wil als systeembeheerder. En dan de grote stap naar het HBO. Belangrijke momenten voor mij.

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Luuk Isbouts

- update juli 2020 -

Na mijn opleiding ICT-Beheer aan ROC ter AA in Helmond heb ik van mijn hobby mijn werk mogen maken. Thuis knutsel ik graag met ICT-systemen waarbij ik tot de bodem uitzoek waar het probleem ligt of wat beter kan. Tijdens mijn studie stond ik in de finales van het NK Skills Heroes 2018. Daar heb ik goud behaald op het onderdeel ICT-beheer. Daarmee vertegenwoordigde ik ons land tijdens de zesde editie van het EK EuroSkills dat onlangs plaatsvond in Budapest. Super gaaf om te mogen doen! En mijn mooie plek in deze lijst leverde leuke reacties op:

Lees meer

0
0
0
s2sdefault
  • 1
  • 2