yourwaytotheicttop

CA-ICT Awards

Heeft jouw student of stagiair een mooie prestatie geleverd? Of vind jij zelf als student dat jij een mooie prestatie hebt geleverd? Door het werken en leren knap te combineren? Vanwege het doorstromen naar een hoger niveau? Of heb je andere redenen? Met deze oproep roepen we docenten, praktijkopleiders en studenten ICT en Creatieve Industrie op, om een nominatie in te zenden. Met de studiebeursvan €2.500 die aan deze award verbonden is, kunnen de winnaars hun talent verder ontwikkelen via cursussen en/of een (vervolg)opleiding. Zeer de moeite waard dus! 

Je kunt iemand anders (of jezelf) nomineren voor de CA-ICT Awards in een van de volgende categorieën:

The Climbers MBO-studenten die van niveau 2, 3 of 4 doorstromen naar een ICT-opleiding van een hoger niveau t/m een hbo-opleiding.
The Active Learners MBO-studenten die werkend leren en hun opleiding combineren met een baan.
The Challengers De MBO-student die zich buitengewoon onderscheidt.

Voor de selectie in deze  categorieën doen we een beroep op jullie. Geinteresseerd? Gebruik het online FORMULIER om te nomineren.

Dit kan tot 1 september 2021.Daarna zal de jury uit de genomineerden 10 winnaars selecteren.


Selecteer links in het menu een jaargang om de profielen van eerdere winnaars te lezen. Je treft er hun verhalen, ervaringen, leermomenten en ICT-interesses. En niet te vergeten, hun welgemeende dank aan CA-ICT voor het verstrekken van de studiebeurs. Voor Loket-ICT is het hartverwarmend om te zien. Wellicht maakt het voor jou het verschil om de student, de stagiaire of jezelf te nomineren!

Tags: MBO

0
0
0
s2sdefault