yourwaytotheicttop

  • Home
  • De lichting van 2018 laat zich niet tegenhouden!

De lichting van 2018 laat zich niet tegenhouden!

Eerder berichtten we al in een nieuwsbericht over de "Lichting van de doorzetters" uit 2018. Inmiddels hebben zij hun laatste rapportages ingeleverd en zijn hun testimonials bijgewerkt. Vanaf hier gaan zij geheel hun eigen weg. Zoals je in het artikel in hun woorden kan lezen is motivatie een “key” elementin voor je ontwikkeling in dit vak. Mooi om te zien dat dit hen nog steeds drijft en verder brengt!

Onder hen Luuk Isbouts die nog steeds verder bouwt aan zijn eigen lab in huis om mee te kunnen experimenteren. Nicole van der Struijs heeft na haar opleiding een kind gekregen, maar werkt onverminderd door aan haar toekomst. Thomas Hofman steekt nog altijd veel extra tijd in het verder ontwikkelen van zijn kennis en ervaring. Ze hebben er dus veel voor over en daarom zijn onderstaande quotes (en hun eerdere eigenlijk nog steeds!) van kracht. Juist de combinatie van tegenslagen en doorzettingsvermogen maakt deze winnaars inspirerend!

Wil je weten welke ervaringen deze CA-ICT lichting rijker is? Lees dan hun profielen bij de CA-ICT Awards 2018. Je treft er hun verhalen, ervaringen, leermomenten en ICT interesses. En niet te vergeten, hun welgemeende dank aan de studiebeurs. Voor Loket-ICT is het hartverwarmend om te zien, voor jou kan het zomaar het verschil maken om mee te doen!

0
0
0
s2sdefault