yourwaytotheicttop

  • Home
  • Winnaars Skills Heroes 2020 zijn bekend

Winnaars Skills Heroes 2020 zijn bekend

De afgelopen dagen vonden in het WTC te Leeuwarden de finales van Skills Heroes plaats. Na drie dagen met elkaar de competitie te zijn aangegaan, zijn de winnaars van de ICT-beroepenwedstrijden bekend. Hiermee weten we ook wie er een CA-ICT Award hebben gewonnen; een studiebeurs van €2.500, ter beschikking gesteld door CA-ICT.

skills2020

Skills Heroes zijn de vakwedstrijden voor het middelbaar beroepsonderwijs. Studenten krijgen de kans om hun talenten te laten zien in diverse vakrichtingen. Voorafgaand aan de finale hebben scholen de kans gehad om eigen voorrondes te organiseren, om zo te bepalen wie er aan de halve finales mee mochten doen. Uiteindelijk bleven er acht finalisten per wedstrijd over. Bij de ICT-beheerders was Kay Beernink van Graafschap College de beste. Bij de Applicatie- en Mediaontwikkelaars wist Merijn Casper Lioen van ROC Horizon College de finale te winnen.

Naast de eeuwige roem en wellicht doorstroom naar deelname aan EuroSkills of WorldSkills, verdienen de winnaars van deze ICT-beroepenwedstrijden ook een CA-ICT Award. Met deze studiebeurs van €2.500 kunnen zij hun ICT-carriére een financiële impuls geven. Tientallen winnaars hebben deze beurs ondertussen al gebruikt voor investering in de opzet van hun eigen bedrijf, de aanschaf van vouchers voor certificering, het betalen van een vervolgstudie, de aanschaf van hardware en allerlei andere zaken die gerelateerd zijn aan de eigen toekomst binnen het ICT-vak.

Ook de winnaars van een zilveren medaille winnen dit jaar een studiebeurs van CA-ICT. Allemaal van harte gefeliciteerd.

0
0
0
s2sdefault