yourwaytotheicttop

  • Home
  • De lichting van de doorzetters: motivatie is key!

De lichting van de doorzetters: motivatie is key!

Bij de ontwikkeling van je vak is motivatie een “key” element. De ICT Awards lichting van 2018 kan er over meepraten! Divya Bhoelai heeft veel aan haar familie gehad in moeilijke tijden na de opleiding. Fantastisch dat de mensen om haar heen zo helpen. Jordy Gajadharsing heeft veel lessen geleerd over hoe de overgang van MBO naar HBO toch wat zwaarder was dan hij had verwacht.

Hij is zich van elke stap bewuster geworden en komt verder. Luuk Isbouts bouwt als extra leeromgeving een eigen lab in huis om mee te kunnen experimenteren. Daar gaat veel werk in zitten. Dan is het echt wel even doorbijten als je zelfgebouwde server kapot gaat! Nicole van der Struijs heeft na haar opleiding een kind gekregen en wil daarom graag in deeltijd werken. Dat valt in ICT nog niet mee, maar ze zet toch door. En Thomas Hofman steekt veel extra tijd in het verder ontwikkelen van zijn kennis en ervaring. Deze Award winnaars moeten voor dit alles veel over hebben. Juist door de combinatie van tegenslagen en doorzettingsvermogen zijn deze gemotiveerde verhalen zo grijpend. Chapeau!

  • Divya Bhoelai:: “Werken en geld op te sparen om aan mijn vervolgopleiding te beginnen.”
  • Jordy Gajadharsing: “Trek op tijd aan de bel als je het gevoel hebt dat je iets niet gaat halen.”
  • Luuk Isbouts: “Helaas ging mijn zelfgebouwde server stuk.”
  • Nicole van der Struijs: “Ik ben erachter dat het erg lastig is om in ICT een parttime baan te vinden.”
  • Thomas Hofman: “Ik besteed veel tijd aan nieuwe technieken.”

Wil je weten welke ervaringen deze CA-ICT lichting rijker is? Lees dan hun profielen bij de CA-ICT Awards 2018. Je treft er hun verhalen, ervaringen, leermomenten en ICT interesses. En niet te vergeten, hun welgemeende dank aan de studiebeurs. Voor Loket-ICT is het hartverwarmend om te zien, voor jou kan het zomaar het verschil maken om mee te doen!

0
0
0
s2sdefault