yourwaytotheicttop

  • Home
  • Kennis is goed, maar ervaring nog beter!

Kennis is goed, maar ervaring nog beter!

Ontwikkeling van je vak gaat verder dan alleen de kennis. Vier winnaars van de CA-ICT Awards 2019 zeggen het ieder op hun eigen manier. Vladik Packo vertelt dat je het meeste leert, met als voorbeeld hierbij de Scrum methode, in een groepsproces. Rens Appelhof ziet vanachter de ICT helpdesk bij zijn eigen opleiding dat klanten andere prioriteiten afdwingen en daarmee de werkwijze beïnvloeden. Marco Lohmeijer wilde het beste stagebedrijf om veel te kunnen leren. Eenmaal daar blijkt dat precies de uitdaging.

En Claudien ten Velde wijst ons op het belang van zelfstudie in HBO. De vier winnaars leerden intussen veel over servers, applicaties, businessmodellen en meer. Maar misschien leerden ze nog het meest van de randvoorwaarden waaronder kennis ook echt ervaring wordt. Mooi om te zien hoe zowel kennis als competenties zo op hun plek vallen!

Wil je weten welke ervaringen deze CA-ICT lichting rijker is? Lees dan hun profielen bij de CA-ICT Awards 2019. Je treft er hun verhalen, ervaringen, leermomenten en ICT interesses. En niet te vergeten, hun welgemeende dank aan de studiebeurs. Voor Loket-ICT is het hartverwarmend om te zien, voor jou kan het zomaar het verschil maken om mee te doen!

  • Marco Lohmeijer: “Ik heb door de opleidingen mijn passie gevonden in programmeren en ik probeer mezelf nu altijd weer te verbeteren.”
  • Rens Appelhof: “Nu ben ik bezig met MCSA en wil ik hier na mijn studie, wanneer ik wat meer tijd heb, voor het certificaat gaan.”
  • Vladik Packo: “Natuurlijk moet het ook ergonomisch en recyclebaar zijn. Dat is voor mij de toekomst.”
  • Claudien ten Velde: “Ik vind het leuk dat we hier nu dieper ingaan op wat ik eerder geleerd heb.”

Op 12 december worden alle winnaars van een CA-ICT Award in het zonnetje gezet tijdens de prijsuitreiking op de Docentendag ICT van Stichting Praktijkleren.

0
0
0
s2sdefault