yourwaytotheicttop

  • Home
  • Eens een winnaar, altijd een winnaar!

Eens een winnaar, altijd een winnaar!

Opmerkelijk positief is het op toch zijn minst te noemen dat veel van de CA-ICT Award winnaars uit 2017 zijn verder gaan studeren. Ze kunnen nu naast hun eerder verworven MBO-diploma’s vrijwel allemaal de HBO-box tikken. Sommigen zijn al heel ver in de opleiding en niet zelden doen ze er nog van alles naast. De een is al actief met een eigen bedrijf en de ander helpt nieuwkomers enthousiasmeren om een ICT-opleiding te gaan volgen of om door te stromen naar het volgende niveau. Fantastisch om te zien dat de stimulans van de CA-ICT Award niet slechts een tijdelijke impuls geeft, maar het verhoogde zelfvertrouwen ook blijkbaar een doorwerkende boost geeft aan hun carrière!

Naast mooie resultaten en doorzettingsvermogen wordt de groep ook gekenmerkt door ambassadeurschap en betrokkenheid bij het ICT vak. Ze dragen hun grote en zeer diverse interesses uit aan iedereen die het horen wil en dat enthousiasme is zeker aanstekelijk te noemen. Dit zal zijn uitwerking niet missen bij medestudenten, borrels en open dagen.

Wil je weten hoe het deze CA-ICT lichting vergaan is? Lees dan hun – update 2019 – profielen bij de CA-ICT Awards 2017. Je treft er hun verhalen, ervaringen, leermomenten en ICT interesses. En niet te vergeten, hun welgemeende dank aan de studiebeurs. Voor Loket-ICT is het hartverwarmend om te zien, voor jou kan het zomaar het verschil maken om mee te doen!

  • Rens Vlemmings: “Ik vind het geweldig om een voorbeeld te zijn voor de aanstaande ICT’ers”
  • Dylan Hiemstra: “Dit is goed uitgepakt en daarom ben ik CA-ICT zeer dankbaar voor de studiebeurs!”
  • Bo Schutte: “Dus hierbij dank ik CA-ICT nogmaals dat ik mijn eerste schooljaar hiervan heb kunnen betalen. Een aanrader voor iedereen!”
0
0
0
s2sdefault