yourwaytotheicttop

ECP Jaarcongres

Door technologische ontwikkelingen die verder gaan dan technologie alleen, verandert de maatschappij voortdurend. Op 14 november 2019 vindt de 22e editie van het Jaarcongres ECP plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Tijdens het Jaarcongres ECP is er de mogelijkheid om met elkaar, publiek én privaat, verder in gesprek te gaan over 'het verhaal van digitaal'.

Tijdens het congres staat de toekomst van de informatiesamenleving centraal. Hoe ziet de toekomst eruit door de digitalisering? Van werk, van het onderwijs, of de zorgsector? En hoe kun je deze toekomst vormgeven als je te maken krijgt met randvoorwaarden? De samenleving verandert voortdurend, niet in de laatste plaats door technologische ontwikkeling. Die technologische veranderingen gaan veel verder dan de techniek zelf; ze hebben een brede maatschappelijke impact. Het proces waarin technologie en samenleving elkaar veranderen, is iets waar we met zijn allen middenin staan. Wat betekent dit voor onze toekomst? Hoe verandert werk, het onderwijs, of de zorgsector?

Onder leiding van Roelof Hemmen (BNR) vindt er een plenair programma plaats in de ochtend en middag. Daartussen kunt u in diverse sessies aan de slag met thema's als SOLID, artificial intelligence, privacy, quantum computing, inclusie, e-health, etcetera. Maar ook als u geen sessie wilt volgen, is er genoeg te doen. Ontdek de laatste innovaties op het netwerkplein, laat u rondleiden langs de kunstwerken op de technologie-kunstexpositie of neem een kijkje in onze pop-up bioscoopzaal. Het congres wordt tussen 17.00-19.00 uur afgesloten met 'Borrel & Bites' onder het genot van live muziek.

Deelname aan het Jaarcongres ECP 2019 is gratis. Na aanmelding rekenen we op uw komst.

Hier kunt u zich aanmelden.

0
0
0
s2sdefault