yourwaytotheicttop

  • Home
  • Samenwerking NIOC, Stichting Praktijkleren en Loket ICT

Samenwerking NIOC, Stichting Praktijkleren en Loket ICT

Stichting Praktijkleren en NIOC gaan voor het komende Nationaal Informatica Onderwijs Congres (NIOC) een partnership met elkaar aan. Het NIOC wordt sinds 1990 eens per twee jaar georganiseerd met als doel om het ICT-onderwijs in de volle breedte onder de aandacht te brengen.

Op 31 maart en 1 april 2020 vindt het eerstvolgende NIOC plaats te Emmen. Voor deze editie wordt er gewerkt met partnerships. De samenwerking houdt onder andere in dat Stichting Praktijkleren tijdens het NIOC een aantal presentaties geeft en verder met NIOC meedenkt over de invulling van het gehele programma. Via Stichting Praktijkleren worden ook de website en de social media van Loket ICT ingezet om een zo breed mogelijke doelgroep te bereiken. Daarnaast wordt NIOC, net als in 2018, gecombineerd met de conferentie voor onderwijsvernieuwing en ICT.

Ook in 2020 biedt de conferentie voor onderwijsvernieuwing en ICT dé kans om kennis te delen en collega’s uit de sector te ontmoeten en elkaar te inspireren. Het delen van innovatieve ideeën, unieke vernieuwende concepten en creatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende uitdagingen staat er namelijk al jaren centraal. Een thema dat prima aansluit op de doelstelling van NIOC; om dé ontmoetingsplaats voor (ICT-)docenten uit verschillende onderwijssectoren (VO, MBO, HBO en WO) te creëren via een inspirerend en divers programma.

Noteer nu alvast de data in uw agenda. Op 31 maart en 1 april vindt NIOC plaats. Aansluitend, en gedeeltelijk overlappend, vindt de CVI-conferentie plaats. Beide conferenties vinden plaats in Emmen in het Atlas Theater, Wildlands dierenpark en Drenthe College.

0
0
0
s2sdefault